Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Zwembad

Zwemmen in modern aangepast zwembad


Nieuw Unicum beschikt over een uiterst modern zwembad met uitstekende faciliteiten, helemaal geschikt gemaakt voor mensen met een (lichamelijke) beperking. Het overdekte zwembad beschikt over een plafondtillift van de kleedkamer tot in het zwembad, badrolstoelen en badbrancards om te douchen, een aparte doucheruimte en aangepaste toiletten. Het zwembad zelf heeft een op verschillende waterdieptes verstelbare bodem. De temperatuur van het water is 32ºC.

Cliënten van Nieuw Unicum kunnen van het zwembad gebruik maken: recreatief of tijdens een behandeling. Wij verwelkomen ook graag mensen met een beperking van buiten Nieuw Unicum. 

Kijk hier naar een filmpje over het zwembad. 


Ons activiteitenprogramma:

 • Vrij zwemmen met toezicht voor mensen met een beperking
  Een begeleider kan zonder kosten mee zwemmen, als er voldoende ruimte is in het zwembad. Vrij zwemmen is mogelijk op donderdag van 15.00-16.00 uur. Graag van te voren reserveren. Mocht u op dit tijdstip niet kunnen komen zwemmen, neemt u dan contact op om te overleggen over een mogelijk ander tijdstip. Er is geen zorg aanwezig.
   
 • Aquafit
  Onder begeleiding van een zwembadmedewerker (bewegingsdeskundige) oefeningen doen in het water. Graag van te voren reserveren.
  -maandag van 12.00 tot 13.00 uur;
  -dinsdag van 8.30-9.30 uur;
  -woensdag van 8.30-9.30 uur;
  -vrijdag van 8.30-9.30 uur, van 13.00-14.00 uur en van 14.00-15.00 uur.
  Bij te grote groepen is er een wachtlijst aanwezig. 

 

 • Fysiotherapie in water
  In het zwembad of in het ernaast gelegen vlinderbad worden fysiotherapeutische behandelingen gegeven.
  Deze behandelingen zijn op afspraak en vinden meestal plaats in de ochtend.

 

In ons zwembad worden ook zwemlessen gegeven door Bubbels zwemschool. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen met deze zwemschool. 


Nadere informatie
Een 12-badenkaart kost € 75 en is vier maanden geldig. De kaart is verkrijgbaar bij de receptie/winkel van Nieuw Unicum. Voor meer informatie of het maken van afspraken kunt u contact opnemen met het zwembad op telefoonnummer 023 – 576 12 29 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur) of via zwembad@nieuwunicum.nl.

 Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden