Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Over Nieuw Unicum

Direct naar:

Download bijlage:
Kwaliteitsrapport 2019 - cliëntenversie
Download bijlage:
Kwaliteitsrapport 2019 - pdfversie

Kwaliteit in Nieuw Unicum

Voortdurend werken aan verbeteringen in de zorg


Uitgangspunt voor kwaliteits- en veiligheidsbeleid in Nieuw Unicum is de continue verbetering van de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening aan cliënten. Daarnaast is er voortdurend aandacht voor veiligheid van zowel cliënten als medewerkers, het verhogen van de efficiency, verlagen van het ziekteverzuim, realiseren van een optimale bezetting en het blijvend voldoen aan wet- en regelgeving. Nieuw Unicum beschouwt de zorg voor kwaliteit & veiligheid als een onderdeel van de managementcyclus en erkent dat een goed ingericht managementsysteem een middel is om de kwaliteit & veiligheid te bewaken en te waarborgen.

Nieuw Unicum voldoet als Wlz-instelling (Wet langdurige zorg) aan het vernieuwde Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. Dit kader is opgebouwd uit diverse bouwstenen die organisaties handvatten geeft om de kwaliteit te bewaken en te verbeteren en zich bovendien in- en extern te verantwoorden.

Met trots presenteren wij ons Kwaliteitsrapport over 2019*:
(* het rapport is het beste te lezen via Google Chrome of Firefox)
 

Het rapport is ook in pfd-vorm uitgebracht. U kunt deze downloaden aan de linkerkant. Hier is ook de een bewoners-/cliëntenversie van het Kwaliteitsrapport te vinden.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden