Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

De geestelijk verzorger

biedt u een geoefend luisterend oor


Wanneer u naar Nieuw Unicum verhuist of er tijdelijk verblijft, is er vaak veel gebeurd. Uw leven is plotsklaps of geleidelijk veranderd door ernstige lichamelijke, en wellicht ook door cognitieve beperkingen. Wat vroeger vanzelfsprekend was: relaties, werk, activiteiten, manier van in het leven staan, moet zich op nieuw bewijzen. In die veelheid aan ervaringen, vragen en gevoelens kan het tot steun zijn om hierover met een geoefend gesprekspartner te praten. Graag gaat de geestelijk verzorger van Nieuw Unicum met u in gesprek.

De geestelijk verzorger begeleidt bij levensvragen als:

  • Wat overkomt mij?
  • Hoe ga ik verder?
  • Waar haal ik de moed vandaan?
  • Ik wil nog wat betekenen
  • Zo afhankelijk, hoe ga ik hiermee om?
  • Wie ben ik nog zo?

 

Gespreksgroepen
Eens in de maand is er in het stiltecentrum een gespreksgroep over uiteenlopende onderwerpen. Regelmatig organiseert de geestelijk verzorger ook specifieke gespreksgroepen, bijvoorbeeld voor nieuwe cliënten.

 

Stiltecentrum
Het Stiltecentrum, te vinden op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum, biedt u de mogelijkheid om even op adem te komen. U kunt dag en nacht van deze ruimte gebruikmaken: om zo maar te zijn, om na te denken, te lezen, te bidden of te mediteren. U kunt er ook een kaarsje aansteken. 

 

Kerkdienst
Eens in de drie weken is er op zaterdag een kerkdienst.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden