Volg ons: facebook linkedin     lettergrootte: printen

Langdurend verblijf

Diverse mogelijkheden voor verblijf in Nieuw Unicum


Nieuw Unicum biedt u verschillende mogelijkheden voor langdurend verblijf met zorg en ondersteuning. Afhankelijk van uw wensen en zorgbehoefte biedt Nieuw Unicum passende huisvesting. Als uw behoefte aan zorg en ondersteuning toeneemt, heeft u wellicht andere huisvestingswensen. 

Locaties Nieuw Unicum
De huisvestingslocaties van Nieuw Unicum zijn:

 

Zorg en ondersteuning
Op alle locaties is 24 uur per dag zorg en ondersteuning aanwezig. In overleg met u (en uw mantelzorger) maken we heldere afspraken over hoeveel ondersteuning u op welk gebied nodig heeft. Een belangrijk gegeven hierbij is uw zorgzwaartepakket. De afspraken over de zorg en ondersteuning leggen we vast in een ondersteuningsplan dat we jaarlijks met u evalueren.

 

Nieuw Unicum MS-Expertisecentrum
Nieuw Unicum is een MS-Expertisecentrum en ondersteunt ruim 250 mensen met MS, waarvan er meer dan 125 permanent bij ons verblijven. We hebben daarom veel expertise opgebouwd in de begeleiding en behandeling van de beperkingen die voortkomen uit MS, zoals spasmes, pijn, vermoeidheid, incontinentie- en cognitieproblemen.

 

Aanmelding en CIZ-indicatie
U kunt u voor Nieuw Unicum aanmelden als u tussen 18-67 jaar bent. Wanneer u MS heeft en ouder bent dan 67 jaar is een opname ter bespreking. U heeft een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig om gebruik te maken van de diensten van Nieuw Unicum. De kosten van opname krijgt u via de Wlz (Wet langdurige zorg) vergoed. U betaalt een eigen bijdrage afhankelijk van uw inkomen. De rekening hiervoor ontvangt u van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Voor verdere inlichtingen of hulp bij de aanvraag van een CIZ-indicatie met betrekking tot opname in Nieuw Unicum kunt u terecht bij de opnamecoördinator op telefoonnummer 023-5761139 of e-mailadres: opnamecoordinator@nieuwunicum.nl

 

Uitnodiging voor oriënterend gesprek met rondleiding
Wilt u meer weten over de verblijfsmogelijkheden bij Nieuw Unicum? We nodigen u graag uit voor een oriënterend en informatief bezoek met rondleiding. Tijdens dit bezoek vindt tevens een intakegesprek plaats. U kunt een afspraak maken met opnamecoördinator telefoonnummer 023 – 576 11 39 (maandag tot en met donderdag) of e-mail: opnamecoordinator@nieuwunicum.nl.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2017 - alle rechten voorbehouden