Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Privacyverklaring

De privacyverklaring beschrijft in eenvoudige bewoordingen wat onze verplichtingen zijn en wat de rechten van cliënten en vertegenwoordigers zijn. Daarnaast lichten we toe welke persoonsgegevens wij verwerken, waar we die persoonsgegevens voor gebruiken, wie ze gebruikt en aan wie we ze verstrekken.

Direct naar:

Download bijlage:
Privacyverklaring Nieuw Unicum
Download bijlage:
U bent hier: Privacyverklaring

Privacyverklaring


Het gebruik van persoonsgegevens van sollicitanten en werknemers is voor ons onvermijdelijk. We kunnen anders namelijk geen nieuwe werknemers werven, en ook geen arbeidsovereenkomst sluiten. We zorgen er altijd voor dat we alleen de persoonsgegevens verwerken die we daadwerkelijk nodig hebben, dat de persoonsgegevens goed worden beveiligd en dat we de gegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is.

Wilt u precies weten hoe wij omgaan met uw gegevens, dan kunt u dit nalezen in het document dat u kunt downloaden aan de linkerkant. 

Functionaris Gegevensbescherming
Heeft u vragen over uw privacy of heeft u een klacht? Stuur dan een mail naar privacy@nieuwunicum.nl. We nemen contact met u op. Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden