Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Fysiotherapie

Verbeteren van bewegingsmogelijkheden


De behandelingen zijn gericht op het verbeteren en behouden van uw functieniveau en zelfstandigheid en uw veiligheid. Kwaliteit van leven en uw welbevinden zijn hierbij het uitgangspunt.

  • hinderlijke spasticiteit
  • pijn
  • krachtsverlies
  • bewegingsbeperkingen
  • verminderde conditie

"Mijn spiergroepen worden losgemaakt en vervolgens mijn beenspieren gerekt tijdens het staan op een statafel. Daarna fiets ik op een passieve fiets. De behandeling put me best wel uit, maar de rest van de week voelt mijn hele lijf beter aan. Zo'n uitgebreide behandeling krijg ik nergens, denk ik."

De behandelingen kunnen ook plaatsvinden in het zwembad. De fysiotherapeut adviseert, in samenspraak met de ergotherapeut, over uw vervoersmiddel/rolstoel en aanpassingen daaraan. De fysiotherapeutische behandelingen worden ook poliklinisch aangeboden.

Mogelijkheid tot eenmalig consult
Indien u geen fysiotherapie via Nieuw Unicum afneemt, is er wel de mogelijkheid tot een eenmalig consult bij een fysiotherapeut van Nieuw Unicum die gespecialiseerd is in complexe beperkingen en MS. U krijgt dan advies over wat fysiotherapie kan betekenen bij uw beperkingen. Voor dit consult heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Kijk hier naar een video over de aandachtsgebieden van fysiotherapie.

 Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2019 - alle rechten voorbehouden