Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Diëtetiek

Advies over voeding en gezondheid


De diëtist is bij uitstek de deskundige om u te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Goede voeding is belangrijk voor een goede gezondheid. Indien een dieet vereist is, bijvoorbeeld bij diabetes of een allergie, beoordeelt de diëtist  of voeding in aangepaste vorm volwaardig is en geeft hierin advies. In Nieuw Unicum werkt de diëtist nauw samen met de arts om te zorgen dat u de juiste voeding krijgt, passend bij uw aandoening, uw behandeling én zoveel mogelijk aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

De diëtist bekijkt wat voeding bij de behandeling kan betekenen. Vanuit medisch en voedingskundig perspectief wordt beoordeeld welke voeding er precies nodig is.

De diëtist:

  • onderzoekt wat de juiste voeding is;
  • helpt om die voeding in te passen in het dagelijkse eetpatroon;
  • beantwoordt alle praktische vragen;
  • begeleidt  stap voor stap naar het beste resultaat;
  • helpt om gedrag blijvend te veranderen.

De aanpak van de diëtist is persoonlijk en praktisch en zo goed mogelijk afgestemd op uw leven en persoonlijke voorkeuren. De diëtist werkt nauw samen met andere disciplines om een zo optimaal mogelijke situatie te creëren die het beste past bij u en uw behandeling waarbij kwaliteit van leven en welbevinden van u het uitgangspunt is.

Nieuw Unicum biedt via een online coaching programma, MS zorg op Afstand, de mogelijkheid om online in contact te komen met diverse behandelaren om begeleiding en advies te krijgen over MS. Via MS zorg op Afstand is het ook mogelijk om in contact te komen met een diëtist voor al uw vragen over voeding bij MS.Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden