Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Verblijf & behandeling

Nieuw Unicum ondersteunt mensen met lichamelijke beperkingen, al dan niet in combinatie met cognitieve beperkingen en is een MS-Expertisecentrum.

Direct naar:

Download bijlage:
folder klachtenbehandeling cliënten_2017

Belangenbehartiging cliënten

Cliëntenraad en Vertrouwenspersoon klachten cliënten


Cliëntenraad
De cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten van Nieuw Unicum. De Raad overlegt met de Raad van Bestuur, met de verschillende managers en organiseert cliëntenbijeenkomsten op de hoven en nevenlocaties. De cliëntenraad in Nieuw Unicum werkt volgens de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ). De clientenraad is te bereiken via clientenraad@nieuwunicum.nl of telefoonnummer 023 - 576 11 80.

 

Vertrouwenspersoon klachten cliënten
Als u een vraag of klacht heeft en u komt er met uw contactpersoon en de leidinggevende op de zorgafdeling niet uit, dan kunt u terecht bij Vertrouwenspersoon klachten cliënten. Zij kan ondersteuning bieden bij vragen, problemen en klachten. Zij is te bereiken via vertrouwenspersoonklachtenclienten@nieuwunicum.nl of via telefoonnummer 023 - 576 13 76 (op vrijdag van 10.00-14.00 uur). 

Aan de linkerkant kunt uw de klachtenregeling downloaden (pdf-bestand). Heeft u hierover nog vragen dan kunt u contact opnemen met de Vertrouwenspersoon. Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2019 - alle rechten voorbehouden