Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Hoofdlocatie

Zorg en verblijf op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum


Op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum bieden we u een comfortabel eigen appartement mét zorg. Het eenkamerappartement bestaat uit een woon/slaapkamer en een eigen badkamer. Het appartement is voor u gestoffeerd, al voorzien van een hoog/laag bed en bergkasten en is uiteraard aangepast. U kunt het appartement verder geheel naar uw eigen smaak inrichten. De éénpersoonsappartementen hebben een oppervlakte van 30 m2, de tweepersoonsappartementen zijn tweemaal zo groot. De gelijkvloerse appartementen, en dit zijn de meeste, hebben een heerlijk terras.
Er zijn drie appartementgebouwen op het Nieuw Unicum-terrein, elk gebouw bestaat vier woonunits met zorg, zogenaamde hoven, dus twaalf hoven in totaal. Elk hof heeft een gezellige gezamenlijke huiskamer met een aangrenzend balkon of terras. Er zijn acht hoven die bestaan uit 17 of 18 appartementen en er zijn vier hoven met acht appartementen. Deze laatste zijn speciaal voor cliënten die bijzondere begeleiding nodig hebben.
 

Behandelafdeling en dagbestedingscentrum binnen handbereik
Op de hoofdlocatie zijn alle voorzieningen binnen handbereik: de behandelafdeling, het dagbestedingscentrum en het zwembad zijn hier gevestigd. Centraal op het terrein is de Brinck: een sfeervolle overdekte ontmoetingsruimte waar ook een winkel te vinden is. De hoofdlocatie van Nieuw Unicum is gelegen in een fraai duingebied in Zandvoort dat is voorzien van rolstoeltoegankelijke paden en wegen.

 

Zorg en ondersteuning
Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week staat een groot en gespecialiseerd zorgteam voor u klaar. Op de hoven werken we met een vast team van verzorgenden. U leert hen goed kennen, en zij u! Op de hoofdlocatie zijn enkele gespecialiseerde afdelingen waar we ademhalingsondersteuning kunnen bieden. Op afdelingen en locaties waar mensen met hersenletsel verblijven, bieden we belevingsgerichte zorg, wat betekent dat de zorgmedewerkers zo goed mogelijk aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt. Door op deze manier zorg te geven, proberen we de kwaliteit van het leven van de cliënten op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden.

 

Voor wie?
De hoofdlocatie van Nieuw Unicum is met name geschikt voor mensen die moeite krijgen om geheel zelfstandig te leven en die behoefte hebben aan een beschermde leefomgeving en aan intensieve ondersteuning en zorgverlening.

 

Adres en contact
Nieuw Unicum
Zandvoortselaan 165
2042 XK Zandvoort
tel. 023-5761212
info@nieuwunicum.nlWebsite ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden