Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Union-gebouw

Zorg en verblijf op de hoofdlocatie van Nieuw Unicum


Op het terrein van de hoofdlocatie staat het nieuwe Union-gebouw. Het bestaat uit 14 prachtige appartementen (2 woonlagen). Alle appartementen hebben een woonkamer, slaapkamer en een ruime badkamer. Het complex heeft een gezamelijke tuin met een gezellig terras en de appartementen op de begane grond hebben ook een eigen buitenruimte. De bovengelegen appartementen hebben een balkon met uitzicht op een grote vijver. Het gebouw is genoemd naar de stichting die de bouw van dit complex in 2011 mede heeft mogelijk gemaakt.

 

Zorg en ondersteuning
De cliënten die wonen in het Union-gebouw zijn maximaal zelfstandig en voeren zelf de regie over hun leven. U maakt in overleg met de zorgmedewerkers afspraken over de zorgmomenten. De geboden ondersteuning vormt een aanvulling op zelfzorg. Door de centrale ligging van Union op de hoofdlocatie, zijn alle voorzieningen dichtbij.

 

Voor wie?
Mensen met een lichamelijke beperking die zo zelfstandig mogelijk hun leven willen leiden, maar wel op sommige fronten zorg en ondersteuning nodig hebben.

 

Adres en contact
Nieuw Unicum
Locatie Union
Zandvoortselaan 189
2042 XL Zandvoort
023-576 12 42/244
info@nieuwunicum.nl

 Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden