Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Zandvoort-Noord

Zorg en verblijf op deze locatie van Nieuw Unicum


In dit nieuwbouwcomplex uit 2007 heeft Nieuw Unicum 17 appartementen. Elk appartement bestaat uit een woonkamer, aparte slaapkamer en een badkamer. De appartementen zijn op de eerste en tweede etage gelegen en uiteraard aangepast. Onder het complex is het wijksteunpunt Pluspunt gevestigd. In dit Wonen, Zorg en Welzijnsproject werkt Nieuw Unicum samen met woningbouwvereniging de Key, gemeente Zandvoort, RIBW K/AM, Stichting Pluspunt en Amie Ouderenzorg.

Zorg en ondersteuning
De locatie in Zandvoort-Noord is klein en staat garant voor begeleiding op maat. Uw vragen en wensen staan centraal voor ons: naast de lichamelijke zorg ondersteunen wij u bij het richting geven aan uw leven, bijvoorbeeld bij om dingen zelf weer te kunnen of het vinden van een leuke en uitdagende daginvulling. ’t Winkeltje en 't Hoekje, twee dagbestedingslocaties van Nieuw Unicum, zijn aan hetzelfde plein gevestigd. Onze ondersteuning vormt een aanvulling op wat u zelf (nog) kunt en wilt.

Voor wie?
Cliënten die verblijven in Zandvoort-Noord zijn in staat om zelf richting te geven aan hun leven. U neemt zelf, zo veel mogelijk, de regie en verantwoordelijkheid.


Adres en contact
Nieuw Unicum
Locatie Zandvoort-Noord
Flemingstraat 31
2041 VW Zandvoort
Tel. 023-5735232
info@nieuwunicum.nlWebsite ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden