Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Bereikbaarheid tijdens Formule 1

Geplaatst op 27-08-2021

Het wordt ongekend druk in Zandvoort tijdens het weekend van de Dutch Grand Prix. En dat weekend start al donderdag 2 september om 00.01 uur (woensdag op donderdagnacht) en duurt tot en met zondag 5 september. Alleen met een van te voren aangevraagd doorlaatbewijs is het mogelijk om met de auto (of ander gemotoriseerd verkeer) bij de  hoofdlocatie van Nieuw Unicum of de nevenlocaties in Zandvoort-Noord en Zandvoort-Centrum te komen. 

Bezoek raden we af om naar Zandvoort te komen. Locatie Haarlem is wel bereikbaar
We raden bezoek dan ook af om naar Zandvoort te komen dit weekend, ook omdat er nauwelijks parkeergelegenheid is in het dorp. Daarnaast heeft het OV een aangepaste dienstregeling. Met de fiets zijn alle locaties wel bereikbaar. maar houdt rekening met een enorme drukte. 
Onze locatie in Haarlem is gewoon bereikbaar en valt buiten het vignettensysteem vanwege de Grand Prix.

Zorg en activiteiten
Uiteraard zijn voor onze medewerkers doorlaatbewijzen aangevraagd, zodat onze bewoners gewoon kunnen rekenen op onze zorg en dienstverlening. Wel sluiten we de dagbestedingslocaties in Zandvoort-Noord vanwege de slechte bereikbaarheid en zullen de behandelingen van onze bewoners van de locaties Noord en Centrum waar mogelijk worden verplaatst of afgezegd, zodat de bewoners niet naar de hoofdlocatie hoeven te komen.
Voor de racefans plaatsen we een groot scherm op de Brinck, zodat zij niets van het spektakel hoeven te missen!


Vragen?
Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar: formule1@nieuwunicum.nl


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden