Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Nieuws

Formule 1: Zandvoort op slot van 2 tot en met 5 september

Bezoek afgeraden met auto of openbaar vervoer te komen

Geplaatst op 23-07-2021

Het lijkt erop dat het Formule 1-circus dit jaar wel naar Zandvoort komt. Dit is het grootste sportevenement dat ooit in deze regio is gehouden. De organisatie houdt rekening met maar liefst 120.000 bezoekers per dag. Dit zal op momenten leiden tot slechte bereikbaarheid van Zandvoort en drukte in de omliggende gemeenten.

De locaties van Nieuw Unicum liggen midden in het evenementengebied. Daarom treffen wij samen met de organisatie en overheden maatregelen. Die maatregelen moeten ervoor zorgen dat de veiligheid van bewoners gegarandeerd wordt, en dat medewerkers hun werk zoveel mogelijk kunnen blijven doen. Onze plannen richten zich op het zoveel mogelijk vermijden van verkeersbewegingen rondom Zandvoort, maar tegelijkertijd het waarborgen van de toegang van de locaties voor medewerkers en bewoners.

Bezoek raden we deze periode af te komen
Van 2 tot en met 5 september gaat Zandvoort op slot. Via een doorlaatbewijs kunnen mensen die in Zandvoort wonen of werken wel toegang krijgen. Voor bezoekers is het niet of nauwelijks mogelijk Zandvoort te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Dit geldt ook voor bezoekers van onze bewoners. Voor de genoemde periode raden wij u af om bewoners van onze locaties in Zandvoort te bezoeken. Er wordt een grote verkeersdrukte verwacht en er is in het dorp nauwelijks parkeergelegenheid. Wilt u toch op bezoek komen, kom dan op de fiets of op een andere dag. Bijvoorbeeld op 30 of 31 augustus of op 1 september. Anders pas ná 6 september. Wij komen hier in een later bericht op terug. Medewerkers en bewoners informeren wij gericht over de maatregelen en voorzieningen.

Voor de fans
Naast al deze uitdagingen zijn er natuurlijk ook veel fans binnen de organisatie die graag de wedstrijd willen gaan bekijken. Helaas is dat voor het grootste deel van onze bewoners en medewerkers niet mogelijk. Speciaal voor hen plaatsen wij tijdens de racedagen op de Brinck een groot scherm en verzorgen wij de nodige versiering. Wie wil nou niet Max Verstappen zien winnen op Zandvoort…

Heeft u vragen ?
Mail naar: Formule1@nieuwunicum.nl


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden