Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Jubilerende bewoners: 50 jaar in Nieuw Unicum

Geplaatst op 02-03-2022

Er zijn bewoners die als sinds de opening van Nieuw Unicum, begin jaren zeventig, bij ons wonen. Zo vierden bewoners Bert en Cyriel onlangs hun 50- jarig jubileum. Ze kennen elkaar, want in hun begin jaren bij Nieuw Unicum woonden ze op dezelfde zorgafdeling.

Hoe vinden ze het bij Nieuw Unicum?
Cyriel: “Ik woon erg fijn bij Nieuw Unicum, en ook na 50 jaar heb ik het nog prima naar mijn zin. Thuis kijk ik graag sport of luister ik naar Radio 10 gold. Bij Nieuw Unicum heb ik ook vaak Jeu de Boules gespeeld. Dat was altijd een happening op de Brinck. Het jubileum heb gevierd met familie. We hebben heerlijk gegeten bij Thalassa op het Zandvoortse strand.”

Ook Bert is enthousiast: “Ik kan het goed vinden met de medewerkers en de bewoners. Ik vind het leuk om grapjes te maken; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Het mooiste aan Nieuw Unicum vind ik de ligging in het duingebied, met name in de lente en de zomer. Ik houd van de natuur. Ik heb een prachtige bos bloemen gekregen van Nieuw Unicum. Ook hebben we taart gegeten en koffiegedronken met familie. Op naar 60 jaar Nieuw Unicum!”


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden