Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Karin draagt Dagbesteding voor bij Actie Warm Hart

Kans op 10.000 euro

Geplaatst op 18-10-2021

Tijdelijk bewoonster Karin heeft het erg naar haar zin bij de dagbestedingsactiviteiten van Nieuw Unicum als ze hier is. Zo zeer zelfs dat ze  dagbesteding heeft voorgedragen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Deze omroep steunt initiatieven die positief bijdragen aan de maatschappij. Dankzij Karin maken wij nu kans op een geldgedrag tot wel 10.000 euro! 

Karin: “Ik heb nu twee keer gebruik gemaakt van tijdelijk verblijf en in november kom ik nog een keer. Dit is voor mij echt een uitkomst. Als ik bij Nieuw Unicum ben, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik sluit mij bij elke creatieve dagbesteding aan. Ook vind ik het erg leuk om contact te hebben met medebewoners. Nieuw Unicum heb ik opgegeven voor de Actie Warm Hart, omdat ik vind dat jullie dat verdienen. Ik haal veel uit de activiteiten en hier kom ik tot rust. Ik hoop dat we veel stemmen verzamelen en daarmee winnen. Daar zou ik erg blij mee zijn!"

Stemt u ook?  Dat kan tot en met 18 november via https://kro-ncrv.nl/acties/actie-warm-hart/inzendingen/nieuw-unicum-ms-expertise-centrum


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden