Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Karin heeft Dagbesteding bij Actie Warm Hart voorgedragen

Geplaatst op 30-11-2021

Tijdelijk bewoonster Karin heeft het erg naar haar zin bij de dagbestedingsactiviteiten van Nieuw Unicum als ze hier is. Zo zeer zelfs dat ze de dagbesteding heeft voorgedragen voor de Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Deze omroep steunt initiatieven die positief bijdragen aan de maatschappij.

Karin: “Ik heb nu drie keer gebruik gemaakt van tijdelijk verblijf.  Dit is voor mij echt een uitkomst. Als ik bij Nieuw Unicum ben, vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik sluit mij bij elke creatieve dagbesteding aan. Ook vind ik het erg leuk om contact te hebben met medebewoners. Nieuw Unicum heb ik opgegeven voor de Actie Warm Hart, omdat ik vind dat jullie dat verdienen. Ik haal veel uit de activiteiten en hier kom ik tot rust".

Net als Karin, hebben maar liefst 203 goede doelen en initiatieven meegedaan aan Actie warm hart om kans te maken op de hoofdprijs van 10.000 euro. De hoofdprijs is gewonnen door Stichting Living Memories. Wij feliciteren deze stichting met de gewonnen prijs en bedanken Karen voor dit geweldige initiatief! 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2022 - alle rechten voorbehouden