Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Kom kennismaken met een bijzondere tak van de zorg

4 september informatiebijeenkomst MS Expertisecentrum Nieuw Unicum

Geplaatst op 16-08-2019

Ben jij Verzorgende of Verpleegkundige en wil je wel eens een kijkje nemen in een gespecialiseerde zorginstelling met een relatief jonge en diverse doelgroep? Kom dan langs op 4 september en ontdek wat MS Expertisecentrum Nieuw Unicum jou te bieden heeft.

Nieuw Unicum
In de duinen bij Zandvoort vind je Nieuw Unicum: het expertisecentrum in Nederland voor de zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling van mensen met MS. Zij krijgen hier gespecialiseerde zorg op maat, waarbij het behoud van de eigen regie een belangrijk uitgangspunt is. Wij denken in mogelijkheden en zetten altijd een stapje extra. De diversiteit van onze bewoners is groot: denk hierbij aan leeftijd, achtergrond en aandoening. De bewoners staan, ondanks hun vaak complexe beperkingen, nog midden in het leven.

Kom langs op 4 september!
Tussen 13 en 18 uur ben je deze dag van harte welkom op de Zandvoortselaan 165 in Zandvoort. Je kunt vrij inlopen. Onder het genot van een hapje en drankje kun je vragen stellen aan medewerkers over het werk, opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Ook kun je meelopen met één van de rondleidingen. We hebben die middag kinderopvang geregeld.

Meer info
Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier www.werken-bij-nieuwunicum.nl/vacature-verzorgende en op YouTube: https://youtu.be/UDVtALMBsg8. Heb je vragen? Aarzel niet en mail ze naar personeelszaken@nieuwunicum.nl.

We zien je graag op 4 september a.s.!

 

 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden