Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Nieuw Unicum bedankt vrijwilligers met diner

Geplaatst op 08-12-2022

Vorige week is er, als vanouds, een diner georganiseerd voor onze vrijwilligers. Het was een gezellige avond met een stamppotbuffet, live muziek en veel onderling contact. Het was een mooi moment om onze waardering uit te spreken voor deze toppers, die zich allemaal op eigen wijze (en vaak al jarenlang) inzetten voor de bewoners van Nieuw Unicum. Hun inzet draagt bij aan gezelligheid, sfeer en sociaal contact met en tussen de bewoners. We zijn dus superblij met onze vrijwilligers!

Twee vrijwilligers genomineerd voor Niek Meijer vrijwilligersprijs

En dat we ontzettend betrokken vrijwilligers hebben bij Nieuw Unicum, bleek afgelopen november. Twee van onze vrijwilligers, Lili Weijers en Jacqueline Rouwers kregen te horen dat ze beiden genomineerd waren voor de ‘Niek Meijer vrijwilligersprijs’*. Cora Bel (medewerker dagbesteding) heeft ze opgegeven: “Het liefst had ik namens NU alle vijftig vrijwilligers willen opgeven. Want al onze vrijwilligers zijn enorm betrokken bij onze bewoners. Dat was helaas niet mogelijk. Lili en Jacqueline verdienen deze nominatie, omdat ze tijdens de coronapandemie vooraan stonden om de bewoners te begeleiden naar De Oase in de periode van de bezoekregeling, waar de bewoners familieleden konden ontmoeten. En toen er weer meer mogelijk was, stonden ze als eerste op de stoep om te helpen met diverse activiteiten.” Vrijdag 25 november waren zij uitgenodigd op het gemeentehuis van Zandvoort om de prijsuitreiking bij te wonen. Helaas hebben ze niet gewonnen. Cora: “Maar voor ons zijn het sowieso toppers!”

 

* Niek Meijer vrijwilligersprijs

Met de Niek Meijer Vrijwilligersprijs wordt een blijk van waardering gegeven aan personen of organisaties die invulling geven aan het vrijwilligerswerk in Zandvoort en/of Bentveld of werkzaam zijn als mantelzorger. 


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden