Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Nieuw Unicum biedt bewoners en hun naasten een koppelbed

Geplaatst op 14-02-2022

“Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aankruipen of samen naar mooie muziek luisteren. Wanneer mensen niet meer bij elkaar wonen, is nabijheid belangrijker dan ooit”.

Dat is de reden waarom Nieuw gekozen heeft voor een koppelbed. Dit is een eenpersoonsbed dat naast het zorgbed van de bewoner neergezet kan worden. Het koppelbed is in hoogte verstelbaar, waardoor het eenpersoons bed van de bewoner een volwaardig tweepersoonsbed wordt.

De aanschaf van het koppelbed is mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum in samenwerking met donateurs Jan en Marina. Samen met hun gasten hebben zij geld bijeen gebracht voor de aanschaf van dit bed. We zijn de stichting en de donateurs zeer dankbaar voor deze schenking!

Dit geeft onze bewoners en naasten weer de mogelijkheid om echt even samen te zijn. Nieuw Unicum vindt het belangrijk om in het welbevinden van de bewoners hiermee te kunnen voorzien. Het koppelbed wordt vanuit logistieke overwegingen uitsluitend op de hoofdlocatie ingezet.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden