Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Nieuw Unicum doet mee met Kiss Goodbye to MS

Geplaatst op 23-05-2018

UPDATE

Zandvoort, 30 mei 2018 - Helaas hebben we de Kiss Goodbye to MS Challange niet gewonnen. We willen iedereen die ons heeft ondersteund door onze inzending te liken enorm bedanken! Het aantal stemmen was helaas niet toereikend maar het was hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn bij Nieuw Unicum en ons hierin wilden steunen. Dank!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zandvoort, 23 mei 2018 - Nieuw Unicum doet mee met de Kiss Goodbye to MS Challenge van Stichting MS Research. Deze challenge heeft als doel om MS-onderzoek in de spotlight te zetten. Daarom hebben collega’s Maaike, Chloé, Stefanos & Leonie een pakkend filmpje gemaakt met inzet van enkele clienten. Door dit filmpje te liken maken we kans op €10.000 onderzoeksbudget! Op wereld MS Dag (30 mei a.s.) wordt de winnaar bekendgemaakt. Wij willen als we winnen het geld inzetten om multidisciplinair te onderzoeken wat de beste zorg is bij mensen met gevorderde MS!

Je kunt ons steunen door op de onderstaande video te klikken (afspelen) en dan kun je rechtsbovenaan op VIND IK LEUK klikken. Hartelijk dank!


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden