Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Nieuw Unicum en Oekraine: een bijzondere band

Geplaatst op 27-05-2022

De oorlog in de Oekraïne houdt iedereen in Europa bezig. Van alle kanten zijn er initiatieven en steunbetuigingen voor de Oekraïners. Ook Nieuw Unicum draagt haar steentje bij in de steun aan dit land en dat doen wij al heel lang.

Door de jaren heen vervangen wij regelmatig zorghulpmiddelen. Soms omdat ze verouderd zijn, soms omdat deze niet meer door de strenge keuringen komen. Soms omdat we ze niet meer nodig hebben. Wij schenken deze verouderde middelen dan aan Stichting Ukraine-Holland. Deze stichting vervoert de hulpgoederen vanuit Nederland naar de Oekraïne.

Onlangs hebben wij, als onderdeel van ons investeringsprogramma, weer een grote partij nieuwe bedden aangeschaft. De oude bedden zijn door onze collega’s van Technische Zaken daarna klaargemaakt voor transport naar de Oekraïne door de stichting. Maar niet alleen bedden worden verzonden, ook tilliften, douchestoelen en andere zorghulpmiddelen. Zo hebben wij afgelopen week weer bedden, douchestoelen en een in hoogte verstelbare massagetafel die kant opgestuurd.

Met deze donaties steunen wij al jaren de mensen en instellingen in Oekraïne en blijven dat doen. Met onze steun kunnen wij de mensen in Oekraïne dus niet alleen nu helpen, maar ook bijdragen aan de opbouw van het land als de oorlog is afgelopen.

Informatie over de stichting Ukraine-Holland
De stichting ukraineholland heeft ook geld nodig om brandstof voor de transporten te regelen. Financiële steun zal zeer op prijs worden gesteld!

Stichting Caritas Ukraïne-Holland
De Volger 12 B
1483 GA De Rijp
http://www.stichtingukraineholland.nl/ 
IBAN: NL07RABO0126264635


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden