Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuwe perspectieven, maar het is spannend

Geplaatst op 21-12-2020

Het had een feestjaar moeten worden. Maar 2020, en daarmee het jubileumjaar van 50 jaar Nieuw Unicum, werd bruut verstoord door de Covid-19-pandemie. Ook nu nog wordt het dagelijks leven van onze bewoners en medewerkers beheerst door de voortdurende dreiging van nieuwe besmettingen. 

Het is daarom bewonderingswaardig om te zien hoe de Nieuw Unicum-gemeenschap overeind is gebleven. Deze grote crisis heeft ons niet uiteen gedreven. Integendeel: het heeft de onderlinge betrokkenheid vergroot. Daar mogen we trots op zijn.

Wij hopen natuurlijk dat 2021 nieuwe perspectieven gaat bieden. Door het vaccin voor Covid-19, en ook op andere terreinen. Wij willen anderen laten delen in de bijzondere kennis en expertise rondom de behandeling en zorg van mensen met MS die wij in huis hebben. Tegelijk proberen we de verschillende MS-organisaties in Nederland bij elkaar te brengen.

Uitdagingen zijn er ook. Zoals het invullen van openstaande vacatures en wegwerken van verschillende achterstanden. Deze zaken krijgen komend jaar de hoogste prioriteit. We sluiten dus een bewogen jaar af. Ik wil iedereen bedanken voor zijn of haar betrokkenheid bij onze bewoners en wens jullie hele fijne feestdagen.
 
Marten de Bruine, bestuurder MS Expertisecentrum Nieuw Unicum


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden