Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Noteer: 8 november Nationale MS Dag: de ONLINE editie

Nieuw Unicum en MS Loket op digitale beursplein

Geplaatst op 29-10-2020

Alle actuele informatie over medicatie, behandelmethoden, inzichten, onderzoeken en nog veel meer, dat is de Nationale MS Dag van het Nationaal MS Fonds. Op zondag 8 november 2020 is de allereerste online editie; coronaproof. Aanmelden kan via nationaalmsfonds.nl/nationalemsdag. Ook het programma is hier te vinden.

Er zijn verschillende lezingen te volgen, onder meer over infecties en MS, cognitiestoornissen en voeding. Veel sessies zijn interactief, dus vragen stellen mag. Bovendien zijn er allemaal leuke extra’s, zoals optredens en een ontmoetingsroulette waar je in gesprek kunt met willekeurige mensen. Naast sprekers en interviews is er een digitaal beursplein waar ook Nieuw Unicum en het MS Loket vertegenwoordigd zijn. Via chatsessies kunnen de online bezoekers vragen stellen die direct worden beantwoord.

De dag zelf
Inloggen op de 8e is heel makkelijk via een persoonlijke link in de bevestigingsmail. Het programma van de Nationale MS Dag 2020 start om 12:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Roos Moggré, bekend van EenVandaag, praat de middag aan elkaar. Verder komen Ronald Giphart en Madelijne Kool terug in het programma.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden