Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Promotiefilm over Nieuw Unicum

met Wolter Kroes, ambassadeur van MS Research

Geplaatst op 09-02-2015

Op donderdag 5 februari is er in Nieuw Unicum een promotiefilm over Nieuw Unicum opgenomen. De film laat zien waarom Nieuw Unicum een MS-expertisecentrum is. Wolter Kroes, ambassadeur van Stichting MS Research, kreeg een rondleiding van Ina Buijsman en Yorick v.d. Vlugt, beide MS-patiënt en verblijvend in Nieuw Unicum. Wolter kreeg uitleg van diverse professionals, zoals de arts, fysiotherapeut, logopedist en de neuropsycholoog over de behandeling van de beperkingen en klachten voortkomend uit de MS. Ook vertelden MS-patiënten hem hun verhaal: over de ziekte, de zorg en behandeling vanuit Nieuw Unicum en hoe zij vormgeven aan hun leven.

In de film komt ook de samenwerking met MS Research, VU mc MS Centrum en de Hersenbank aan de orde.

Een optreden van de huisband van Nieuw Unicum, bestaand uit cliënten, die een nummer van Wolter speelde, maakte zichtbaar indruk op hem.

De film wordt gesponsord door MS Research; deze stichting werft fondsen voor onderzoek naar de oorzaken en symptomen en behandeling van MS en werkt aan de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg voor mensen met MS. 

De film gaat in première op de Wereld MS Dag op 27 mei a.s. Daarna is de film natuurlijk ook op deze website terug te vinden.  


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden