Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Nieuws


Bekijk alle berichten

Verdere verruiming bezoekregeling

per 24 juni 2020

Geplaatst op 22-06-2020

De eerste bezoekregeling binnen Nieuw Unicum is succesvol verlopen. Daarom kunnen we de coronamaatregelen voorzichtig versoepelen. Voorzichtig omdat de veiligheid van onze bewoners en medewerkers voor alles gaat. Vanaf aanstaande woensdag 24 juni kunnen we meer bezoek verwelkomen:

• In plaats van 1 vaste bezoeker mogen er nu 4 vaste bezoekers een bewoner bezoeken. Dit gebeurt op aanwijzen van de eerste contactpersoon.
• Per tijdslot en per afdeling mogen maximaal 2 bezoekers tegelijkertijd bij een bewoner langsgaan.
• Bezoek is altijd op afspraak. Aanmelden kan via het digitale aanmeldformulier. U ontvangt bij bevestiging van de afspraak de verdere procedure voor het bezoek.
• Het bezoek mag maximaal 2 uur duren in het vooraf vastgestelde tijdslot. De tijdslots zijn aangepast. Starttijden zijn: 11.00, 13.00, 15.00,17.00 uur.
• Als u al afspraken met de bezoekafdeling heeft gemaakt, nemen we contact met u op over het aanpassen van de bezoektijd van uw afspraak.
• (Klein)Kinderen jonger dan 12 jaar mogen meekomen met de vaste bezoekers. Boven de 12 zien we een kind als vaste bezoeker.

Let op:
-Alle bezoekers houden zich aan de RIVM-maatregelen (handen reinigen met handalcohol bij aankomst en vertrek, 1,5 meter afstand houden, geen bezoek bij gezondheidsklachten).
-Het bezoek vindt plaats in het appartement van de bewoner, de binnentuin of op het terras.
-Bezoek gebruikt niet de algemene sanitaire- en keukenfaciliteiten en andere gemeenschappelijke ruimtes.
-Vermijd contact met andere bewoners en zorgverleners en kom niet in de gezamenlijke ruimtes/huiskamers.

Er is weer koffie
Als u op bezoek komt, kunt u vooraf op de Brinck weer een kopje koffie of iets bij de winkel halen. De Brinck is ingericht met inachtneming van de anderhalve meter sociale afstand.

Vragen, ideeën, suggesties?
Mocht u nog vragen over de bezoekregeling dan kunt u contact opnemen met coronainformatie@nieuwunicum.nl


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden