Volg ons: facebook instagram linkedin youtube     lettergrootte: printen

Wethouder Gert-Jan Bluijs kwam op bezoek

met een heerlijke taart op complimentendag

Geplaatst op 01-03-2022

Wethouder Gert-Jan Bluijs heeft vandaag een bezoek aan Nieuw Unicum Zandvoort Centrum gebracht. Als verrassing bracht hij heerlijke taart mee voor de zorgmedewerkers. Speciaal op complimentendag wilde hij hen bedanken voor de warme zorg die zij iedere dag verlenen aan de bewoners. Maar niet alleen de medewerkers zijn verwend, de bewoners hebben ook een lekker stuk taart gekregen.

Wethouder Bluijs vertelt: “Speciaal op deze dag, complimentendag, zetten we de mensen die altijd klaarstaan voor anderen in het zonnetje. Naast Nieuw Unicum heb ik ook een bezoek gebracht aan stichting Pluspunt, A.G. Bodaan, Huis in de Duinen en ontmoetingscentrum Zandstroom. Ik heb écht hart voor de zorg. Naast wethouder ben ik ook lijsttrekker van het CDA Zandvoort, dé Zandvoortse zorgpartij. Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de zorg, dit is ook altijd onderdeel van mijn portefeuille geweest.”

Wethouder Bluijs vertelt verder over Nieuw Unicum: “Ik kom graag bij Nieuw Unicum. Het is een unieke organisatie waarbij de hoofdlocatie prachtig gelegen is in het duingebied. Nieuw Unicum is eigenlijk in heel Zandvoort te vinden met 2 buitenlocaties, ’t winkeltje, ’t Hoekje en de prachtige houtwerkplaats ‘de werkplaats’. Ik kan me zelfs nog de tijd herinneren dat de hoofdlocatie van Nieuw Unicum gebouwd werd. Destijds werden Zandvoortse bewoners die aan de weg woonden nog ‘weggers’ genoemd, dat gold dus ook voor de bewoners van Nieuw Unicum. Eigenlijk vind ik nu dat Nieuw Unicum een nieuwe woonwijk in Zandvoort zou moeten worden.” Zegt hij met een grote glimlach op zijn gezicht.

Al met al was het een gezellige middag. De wethouder heeft uitgebreid gesproken met de bewoners en de medewerkers van Zandvoort Centrum. En de taart smaakte erg goed!


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2023 - alle rechten voorbehouden